Calitatea aerului în interiorul clădirilor

Îmbunătățiți acustica și calitatea aerului în interiorul clădirilor, cu Ecophon

...of Ecophon 3rd generation glass wool products have French VOC A+. Trendul arată că mediul interior este din ce în ce mai important, ca urmare a cererii în creștere pentru certificarea Clădirilor Verzi și pentru produse cu mai puține emisii de dioxid de carbon.

Calitatea mediului în interiorul clădirilor poate fi influențată de mai mulți factori:

  • Calitatea aerului în interiorul clădirilor
  • Acustică
  • Confort termic
  • Calitatea iluminării

Ecophon este dedicat trup și suflet soluțiilor acustice. Dar știați că produsele noastre îmbunătățesc și calitatea aerului din încăperi?

96% dintre produsele Ecophon din vată de sticlă de generația a treia au nivelul A+, conform standardului francez referitor la emisiile de compuși organici volatili (VOC) .

sustainability-leaf-285px-1Ecophon – o alegere bună pentru un mediul interior sănătos

Produsele Ecophon au avut întotdeauna niveluri scăzute de emisii ale compușilor organici volatili, mult sub limitele impuse de lege. Prin vata noastră de sticlă de generația a treia, fără formaldehidă* adăugată, am reușit să obținem niveluri de emisie și mai scăzute. Ecophon nu folosește nici pe parcursul procesului de producție procedee sau substanțe chimice cu efect asupra formaldehidei. Utilizarea materialelor cu emisii reduse reprezintă o modalitate importantă pentru îmbunătățirea calității aerului din încăperi.

Sprijinim clădirile sustenabile

Produsele Ecophon cu emisii reduse se pretează perfect la schemele de certificare pentru clădiri verzi, precum LEED, BREEAM, DGNB, HQE. Pentru proiectele de clădiri verzi pe care le derulați, putem oferi produse care sunt conforme cu Regulamentul privind emisiile, din California (CDPH), și care au nivelul A+ si A conform standardului francez referitor la emisiile de compuși organici volatili (VOC).

Faceți o alegere mai bună

Produsele Ecophon îndeplinesc cerințele celor mai cunoscute scheme de evaluare și regulamente. Etichetele rezultate din schemele de evaluare ajută clienții în alegerea unor produse superioare. Fiecare etichetă interpretează diferit substanțele chimice pentru care se prevăd restricții, valorile-limită pentru compușii individuali și metodele de testare.

Nivelul A+ constituie în prezent cel mai înalt nivel de certificare, cu o valoare limită de 10 μg/m3, prevăzută de standardul francez referitor la emisiile de compuși organici volatili (VOC).

various-labels-490-1

Aer de o calitate mai bună, viitor mai bun

107895-teacher-and-pupil-235x150-1

Copiii respiră de trei ori mai mult aer decât adulții și sunt mai sensibili la poluanți. De aceea, este important să folosim materiale care contribuie la o calitate bună a aerului, precum și la o bună acustică în școli.

SOLUȚII PENTRU CLÃDIRILE DIN EDUCAȚIE

Aer de o calitate mai bună, zi de lucru mai bună

97198-sustainability-office-man-235x150-1

O calitate inferioară a aerului în birou poate reduce capacitatea de muncă și poate provoca dureri de cap. Soluțiile acustice pentru birouri de la Ecophon ajută atât la îmbunătățirea calității aerului, cât și a acusticii.

SOLUȚII PENTRU CLÃDIRILE DE BIROURI

Aer de o calitate mai bună, îngrijire mai bună

107881-midwife-235x210-1

Atât personalul medical, cât și pacienții își petrec cea mai mare parte a timpului în interiorul clădirilor. În multe cazuri, pacienții sunt deja vulnerabili, astfel încât calitatea aerului din interior reprezintă un factor important pentru asigurarea îngrijirii corespunzătoare și pentru recuperare.

SOLUȚII PENTRU CLÃDIRILE DIN SÃNÃTATE


*Formaldehyde (CH20) este una dintre substanțele cel mai detaliat evaluate. În 2014, formaldehida a fost reclasificată ca şi carcinogen de categoria 1B, despre care, potrivit Regulamentului CLP, se presupune că are potențial carcinogen pentru om. Noua clasificare a intrat în vigoare în iunie 2014, în urma publicării în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Cu toate acestea, autoritățile au prevăzut o perioadă de tranziție până la 1 ianuarie 2016, pentru a permite furnizorilor să se adapteze la noua clasificare.