Explorați sunetul naturii

Urechile noastre au evoluat în decurs de mii de ani pentru a avea un auz perfect când suntem în mijlocul naturii.Totuși, în prezent petrecem până la 90% din timp în spații interioare – cu consecințe imense în ceea ce privește locul de muncă: 70% dintre noi suntem nemulțumiți de zgomotul din jur când lucrăm. Poate dura până la 25 de minute să revenim la activitățile noastre inițiale și încă 8 minute să obținem nivelul de concentrare anterior întreruperii.

În procesul de proiectare al gamei de produse pentru Segmentul Birouri, am căutat să învățăm din condițiile originare, să modelăm efectul dat de sunetele din natură pentru a crea un nivel excelent de confort acustic. Astfel, oamenii se simt mai bine când lucrează și devin mai productivi.

Aflați mai multe despre produsele noastre pentru Sedii de birouri:

Aflați mai multe despre acustica pentru Segmentul Birouri:

Download Office guide

Impactul zgomotului la locul de muncă

Zgomotul la locul de muncă afectează activitatea oamenilor. Află cum din “Sinteza de studii despre Segmentul Birouri”, ce reunește informațiile din cadrul cercetărilor privind efectele sunetului în spațiile pentru birouri și ce soluții pot îmbunătăți satisfacția oamenilor și implicit capacitatea lor de a fi eficienți în realizarea sarcinilor de serviciu.

Aflați mai multe și descărcați Sinteza

Ecophon Master™ Eg

Sistem pentru design inovator, ce dă impresia de plutire

Poate fi dificil să se concentrezi și să fii productiv în spații unde oamenii vorbesc la telefon sau unde există un nivel ridicat al zgomotului de fond. Sistemele de plafoane suspendate Master oferă o absorbție a sunetului și o claritate a discuției excepționale, perfecte pentru birourile aglomerate unde este esențial să înțelegi ce se vorbește. Utilizând noul sistem Master Eg vă puteți crea propriul design deosebit, ce dă impresia de plutire.

Master Eg are marginile vopsite în negru și alb, iar o grilă neagră ascunde muchiile în zona de susținere, lăsând impresia că plutește. Sistemul este foarte ușor de montat și demontat. Utilizați sisteme model oferite de noi sau creați un design individualizat, cu panouri în dimensiunile alese de dvs. utilizând Ghidul de design Ecophon Master™ Eg.

Caracteristici & avantaje

Panourile pot avea patru formate diferite, iar finisajul Akutex FT este disponibil în 22 de culori.

 • Absorbție și claritate a vorbirii excelente
 • Impresie de plutire
 • Potențial deosebit pentru design
 • Soluții adaptate corpurilor de iluminat
 • Montare ușoară

Accesați pagina de produs Master Eg

Ecophon Akusto™ Screen

Absorbție instantanee a sunetului din birourile colective tip open space

Ecranele independente Ecophon Akusto™ oferă soluții acustice excelente, pentru mai mult confort în birourile colective tip open space. Ele ajută absorbția sunetului, prin atenuarea disipării sunetelor în cadrul spațiului, astfel îmbunătățind distanța de confort dintre ocupanți – modul în care se distribuie presiunea sonoră între stațiile de lucru. Astfel crește satisfacția muncii, starea de bine, există un potențial mai mic perturbare a atenției și un spațiu de lucru mai productiv. Ecranele vin să completeze perfect un spațiu în care s-au montat plafoane fonoabsorbante, oferind performanță acustică strategică în întregul spațiu de lucru. Plasați-le unde aveți nevoie, mutați-le oricând doriți.

Caracteristici & avantaje

Ecranele Akusto™ pot avea finisaj Texona – disponibil în 14 culori, sau finisaj Caretec – pentru curățare și dezinfectare ușoară.

 • Confort în birourile colective tip open space
 • Nivel sporit de confidențialitate
 • Nivel ridicat de concentrare si stare de bine

Pentru mai multe informații, contactați-ne

Design & culori

Creează spații excepționale prin culori noi

Cercetările arată corelația dintre culori și un mediu de lucru mai vesel, mai sănătos și mai antrenant. Culorile pot face din birourile viitorului locul unde au loc întâlniri neașteptate, iar creativitatea și inovația se manifestă continuu. Puteți astfel crea spații de birou excelente – unde oamenii sunt productivi și îți ating potențialul maxim.

Gama noastră de produse oferă posibilități nelimitate de design cu ajutorul diverselor culori, texturi, dimensiuni, forme și metode de montaj. Vă oferim o paletă de culori lărgită pentru finisajele Akutex FT, care alături de culorile finisajelor Texona oferă și mai multe posibilități de combinare.

 • 5 noi culori Texona
 • 2 Noul paletar de culori Akutex FT, inclusiv 6 culori noi
 • 15 culori noi pentru structura Connect

Descoperiți culorile și finisajele noastre

Conferințe video & întâlniri

Creează spații cu acustică excelentă

Indiferent ce întâlnire doriți – virtuală sau fizică – asigurați-vă că încăperea oferă o acustică optimă, astfel încât să puteți auzi și să fiți auziți cu ușurință fără să deranjați persoanele din exterior. În acest fel întâlnirile se pot desfășura după cum au fost prevăzute, private, confortabile și profitabile.

Prin urmare, cum putem realiza aceste lucruri? Aflați mai multe despre cele mai importante aspecte ale designului acustic al camerelor de videoconferință din Ghid de design acustic pentru camerele de videoconferință.