S-ar putea să vă gândiți că ați ajuns la o companie care produce și comercializează plafoane acustice, panouri pentru pereți și ecrane acustice. Aveți dreptate, însă nu acesta este răspunsul complet pe care l-ați primi de la cineva care lucrează la noi sau ne cunoaște.

Fiecare colaborator Ecophon împărtășește aceeași pasiune și convingerea că acustica încăperilor reprezintă o parte integrantă a oricărui mediu de lucru productiv și plăcut, de care beneficiază atât oamenii, cât și mediul. Expertiza noastră în acest domeniu este mult mai extinsă decât aspectele produsului însuși – chiar dacă este vorba despre un produs inovator și de calitate superioară.

Această expertiză este atât de importantă pentru noi, încât avem o persoană dedicată responsabilă de organizarea și dezvoltarea unor sesiuni de instruire pentru întreaga echipă – pe lângă diferitele noastre rețele de schimb de cunoștințe, module de e-learning, specialiști invitați să țină conferințe și alte inițiative similare. De asemenea, avem propriul profesor de acustică, pe lângă care lucrează numeroase alte persoane implicate în proiecte de cercetare. Așadar, este un domeniu pe care îl luăm foarte în serios.

Există mai multe motive, cele principale fiind că folosim această expertiză pentru dezvoltarea produselor noastre și, mai important, o răspândim în jurul nostru. Nu doar către clienții noștrii direcți, ci către cât mai multe persoane, fiindcă suntem de părere că toate persoanele merită un mediu acustic favorabil. Fiecare elev merită să își audă clar și să-și înțeleagă profesorul, fiecare pacient merită să fie ferit de un mediu acustic stresant și fiecare lucrător din birou trebuie să se poată concentra asupra sarcinilor sale și să poată comunica cu colegul, așa cum fiecare persoană care se ocupă de îngrijirea copiilor merită să își păstreze auzul și niciun muncitor de la fabrică n-ar trebui să-și riște siguranța din cauza unui mediu de lucru zgomotos.

ASTA facem noi.

Factorii care ne motivează, în trei cuvinte:
Pasiune. Competență. Inovație.