Ecophon Solo™ este “norul acustic” original. Acest produs și-a dovedit calitățile pe parcursul a peste un deceniu, fiind montat în numeroase proiecte din întreaga lume.

Solo este disponibil în toate formele și dimensiunile de care aveți nevoie pentru materializarea ideilor dumneavoastră.

O formă pentru fiecare proiect

Dimensiunile și formele variate vă oferă posibilitatea de a crea, indiferent dacă vă place forma rotundă, pătrată, dreptunghiulară sau orice altă formă. Mare sau mică.
Datorită calităților sale acustice excelente, Solo este exemplul cel mai elocvent pentru modul în care designul și funcționalitatea se pot armoniza pentru crearea unor atmosfere plăcute pentru ochi, urechi și minte.

Pentru mediile acustice sănătoase

Ca întotdeauna, rezultatele concentrării noastre asupra sustenabilității se observă și în cazul gamei Solo, făcându-l perfect eligibil la certificările pentru clădiri verzi.
Deoarece aerul circulă liber în jurul panourilor Solo, acesta reprezintă opțiunea preferată și pentru crearea de medii acustice sănătoase în clădirile care utilizează sisteme de încălzire-răcire (TABS).

Libertatea de a crea un design impresionant

Ce-ați zice de un element de design care să pună în practică viziunea voastră arhitecturală? Ecophon Solo™ Freedom vă permite crearea propriilor forme unice, pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva. Acest produs va da aripi ideilor dumneavoastră și veți putea sӑ depășiți nivelul de creativitate atins prin folosirea formelor standard.

 

Solo oferă o nouă perspectivă a “norului acustic” – din lateral

O perspectivă diferită asupra “norilor acustici”

Panourile suspendate vertical vă oferă o perspectivă diferită, din lateral, a “norului acustic”. Fiind suspendate de planșeu, panourile suspendate vertical pot fi folosite pentru a crea linii distincte sau ondulate sau forme în zig-zag. Montate pe pereți, aceste elemente îmbogățesc spațiul cu contururi interesante sau dau impresia de adâncime.

Un design de excepție merită o iluminare de calitate

Fie că este vorba despre lumina naturală care străbate prin ferestrele largi sau despre lumină artificală calibrată cu atenție, venim în sprijinul viziunii arhitecturale. Corpurile de iluminat pot fi integrate cu ușurință în panouri, între acestea sau în spatele lor. De asemenea, panourile pot fi iluminate și cu spoturi colorate, capabile să evidențieze anumite părți ale “norului acustic”

Duceți ideile de design la nivel înalt

Întotdeauna putem privi lucrurile din unghiuri diferite. Acest lucru este cu atât mai adevărat când vine vorba de Solo, care vă oferă posibilitatea montării panourilor aproape în orice mod. Puteți să le montați aproape de plafon pentru un finisaj discret, sau să profitați de faptul că ambele părți ale panourilor Solo arată la fel de bine

 

Dacă vă plac soluțiile grandioase, veți găsi întotdeauna soluția Solo potrivită.

Gândiți îndrăzneț – faceți o impresie deosebită

Dacă vă plac soluțiile grandioase, veți găsi întotdeauna soluția Solo potrivită. Gama standard include unele dintre panourile acustice de cele mai mari dimensiuni, atât de formă dreptunghiulară, cât și circulară. Acestea sunt preferate adesea pentru spațiile mari, dar pot fi folosite cu succes și pentru crearea unei imagini spectaculoase în încăperile mai mici.

Descoperiți lumea prin culori

Cum ar arăta viața noastră fără culori? Cu ajutorul culorilor puteți exprima emoții, valori și atitudini. Dat fiind faptul că insulele suspendate Solo sunt înconjurate de aer, culorile de fundal ale încăperii pot să contribuie la crearea unei impresii și mai interesante.
Suprafața vizibilă a Ecophon Focus™ are o acoperire Akutex™ FT, o tehnologie de tratare a suprafeței unică, dezvoltată de Ecophon. Gama Akutex™ FT oferă 16 culori.