Faceți cunoștință cu cel mai nou membru!

122342-kinnarps-push-285x236px-1Akusto One – un concept câștigător

Akusto One este noua noastră gamă de panouri acustice fonoabsorbante flexibile, de dimensiuni mai reduse, și grosime de 40 mm. Puteți crea un design sau un model inedit pe perete, prin combinarea panourilor cu muchiile vopsite în alb sau gri. Vă oferim diferite dimensiuni, forme și o mare varietate de culori, pentru soluții creative aproape infinite!

 


122349-kinnarps-push-285x236px-1O operă de artă

Ca o caracteristică aparte, Akusto One își concentrează atenția atât pe design, cât și pe flexibilitate. Diferitele dimensiuni, forme și culori sunt ușor de combinat, pentru crearea atmosferei potrivite. Akusto One oferă modele cu suprafața Texona și Akutex FT, cu o paletă largă de culori. Există și posibilitatea imprimării pe suprafața produselor Akusto. Totuși, pentru păstrarea proprietăților acustice la nivel optim, vă recomandăm să contactați, pentru sfaturi, un specialist local în domeniul imprimării.

GAMA DE CULORI TEXONA


108411-microsoft-warsaw-push-285x236-1Explorați gama noastră de panouri verticale

Akusto One face parte din gama Ecophon Akusto™. Gama Akusto include trei tipuri de panouri fonoabsorbante verticale, toate cu proprietăți acustice excelente. Akusto reprezintă completarea perfectă, alături de un plafon acustic, în spațiile în care un plafon acustic din perete în perete nu asigură un mediu acustic propice. Poate fi folosit cu succes și ca element creativ, de design.

GAMA COMPLETĂ AKUSTO


Montaj ușor

Panourile Ecophon Solo utilizează vată de sticlă de generația a treia, fiind foarte ușoare, astfel încât pot fi montate ușor, fără efort. Akusto One poate fi montat în trei moduri:

Când precizia contează

vertical-installation-small-1-1

Connect One trim este un suport din metal, care poate fi prins cu șuruburi în perete. Cele două capete sunt prevăzute cu decupaje în formă de V. Acestea devin suport pentru cele doua ancore Connect Absorber, înșurubate în spatele panoului.

VIZIONAȚI VIDEO DESPRE MONTAJ

Când vrem să impresionăm

vertical-installation-small-2-1

Elementele de fixare Connect One vă oferă o modalitate simplă pentru montarea panourilor Akusto One. Fixați cu șuruburi suportul în perete, faceți un decupaj în panou și prindeți-l de suport. Fixați panoul cu unul dintre butoanele noastre disponibile în diferite culori.

VIZIONAȚI VIDEO DESPRE MONTAJ

Mai ușor de atât nu se poate

vertical-installation-small-3-122272-1

Elementul de fixare cu cârlig Connect One este o plăcuță metalică prevăzută cu două cârlige. Fixați cu șuruburi suportul în perete, apoi agățați panoul, prin apăsare pe cârlige. Panourile rotunde și cele pătrate de 600 mm necesită numai un singur element de fixare cu cârlig Connect One, pentru celelalte este nevoie de două.

VIZIONAȚI VIDEO DESPRE MONTAJ